Web Analytics Made Easy - Statcounter

جام ملتهای آسیا 2019 در امارات به مرحله یکچهارم نهایی رسیده است و قرار است هشت قدرت راه یافته به این مرحله، فردا و پس فردا چهاربازی حساس برای تعیین تیم های حاضر در نیمه نهایی را برگزار کنند.

به گزارش تابناک ورزشی، در آستانه رقابت های سرنوشت ساز، صدها میلیون نفر از هواداران فوتبال در کشورهای حاضر و حتی کشورهایی که تیم شان زودتر از تورنمنت حذف شده است، تشنه آخرین اطلاعات از وضعیت تیمها و ستاره های شان در این مرحله هستند ؛ در این میان اما چینی ها حساسیت و پیگیری را از حد گذرانده اند و با درخواست های خود، تلویزیون ملی چین را مجبور کرده اند که حق پخش تمرین تیم ملی ایران حریف قدرتمند این کشور را هم خریداری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

چینی ها برای پخش زنده تمرین تیم ایران، دست به جیب شدند!

در اقدامی عجیب و خارج از عرف تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران از تلویزیون ملی چین به صورت زنده پخش خواهد شد. آنها دیروز موفق به کسب این مجوز نشده بودند و بعد از پانزده دقیقه ناچار شدند تمرین را ترک کنند.

تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران به حدی برای چینی ها اهمیت پیدا کرد و تماشای بازیکنان ایران تا حدی برای صدها میلیون نفر چینی جذابیت داشت که تصاویر آن برای چین به صورت زنده مخابره شد! کمتر دیده شده است که تمرین تیم ملی کشوری برای هواداران کشور رقیب تا این حد حساس و دیدنی شود. تلویزیون ملی چین بخاطر کنجکاوی مردم این کشور ناچار شد با پرداخت رقم مربوطه به دارنده حق پخش انحصاری مسابقات، تمرین شاگردان کی روش را روی آنتن زنده ببرد! 

این تمرینات در شرایطی در زمین شماره 3 ورزشگاه کریکت برگزار می‌شد که دوربین‌های پخش زنده تلویزیون چین مجوز پوشش آنلاین برنامه‌های تاکتیکی کی‌روش را گرفته و در محل تمرین حضور داشتند. تیم ملی فوتبال ایران فردا به مصاف تیم ملی فوتبال چین خواهد رفت و اغلب چینی ها باور دارند تیم کشورشان حریف بهترین تیم آسیا نخواهد شد.

 

ریخت و پاش ۲۷هزاردلاری شیخ جوان اماراتی برای آبروی تیم ملی

خالی ماندن استادیوم های میزبان هنگام بازی تیم ملی این کشور به کابوس فدراسیون فوتبال امارات و مسوولان سیاسی این کشور بدل شده است. مسئولان اماراتی که دوست ندارند ورزشگاه شان مثل چهاربازی قبلی رقابت ها خالی از تماشاگر باشد دست به کار شده اند و این بار سعید مبارک، رئیس شرکت انرژی ملی ابوظبی ۱۰۰ هزار درهم (کمی بیش از ۲۷ هزار دلار) برای خرید بلیت‌های این دیدار هزینه کرد تا آن را بین علاقه‌مندان اماراتی توزیع کند.

امارات در دوره قبلی جام ملت‌ها توانست به جمع چهار تیم پایانی رقابت‌ها راه یابد و این دوره کار آنها برای تکرار نتیجه دوره قبل سخت‌تر است چرا که باید برابر استرالیا قرار بگیرد. برنده دیدار استرالیا و امارات در نیمه نهایی با برنده دیدار قطر و کره جنوبی دیدار می‌کند. پیش از این برخی چهره های متمول داخلی نظیر حسین هدایتی که بخاطر تخلفات مالی اش زندان را تجربه می کند، در برخی بازی های پرسپولیس برای پر کردن استادیوم 100هزارنفری دست به چنین شیوه ای زده اند اما عجیب است که ورزشگاه های کوچک امارات با جوایز و بلیت رایگان هم پر نمی شود.

 

دعوای تازه بر سر سرقت تازه سعودی ها از قطر

فیفا و پنج کمیته دیگر در گام مهمی که برای مبارزه با سرقت و نقض حقوق از سوی کانال عربستانی (beoutQ) برداشته شد، روز سه شنبه بیانیه ای مشترک برای تقبیح سرقت و نقض حقوق شبکه بین اسپرت قطر توسط کانال مشکوک سعودی و هر آنچه سرقت حق پخش انحصاری شبکه بین اسپورت است، صادر کرد.

این بیانیه مشترک از طرف فیفا، کنفدراسین های فوتبال اروپا و آسیا، نماینده لیگ برتر انگلستان، نماینده لالیگا و نماینده بوندسلیگا علیه این اقدام شبکه سعودی امضا و منتشر شد تا به این ترتیب این کمیته ها و سازمان ها در دعوای دو کشور عربستان و قطر ورود کنند. در این بیانیه به طور رسمی، واضح و صریح اقدام شبکه «بی اوت کیو» عربستان مبنی بر پخش غیرقانونی مسابقات فوتبال که آخرین مورد آن جام ملت های آسیا بوده، محکوم شد و این عمل شبکه مذکور به طور واضح نادیده گرفتن حق مالکیت مخصوص کنفدراسیون ها و لیگ های حرفه ای اروپایست.

در ادامه این بیانیه آمده است: کنفدراسیون ها و نمایندگان لیگ ها به زودی با شرکاء و مراجع مشخص جهت پیگیری حقوق اجتماعی خود عمل خواهد کرد. این بیانیه، چهارمین بیانیه در خصوص عملکرد شبکه بی اوت کیو عربستان بوده که اقدام به پخش غیر قانونی مسابقات جام ملتهای آسیا نموده است.پیش از این سه بیانیه نیز توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا صادر شد که در مورد حق پخشی که منحصرا به بین اسپورت تعلق دارد ، به شبکه عربستانی تذکر داده است.

اولین بیانیه در 5 ژانویه منتشر شد،که در آن اقدام برخی از شبکه ها مبنی بر پخش غیر قانونی مسابقات را خلاف توافق صورت گرفته در کنفدراسیون فوتبال آسیا دانسته است. کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام و تاکید کرد که به طور کاملا جدی با هرگونه عملی که خلاف این توافقات انجام شود،برخورد می نماید و هرآنچه که برای احقاق حق شرکای تجاری خود لازم است ،انجام می دهد.

بیانیه دوم ،روز 9 ژانویه صادر گردید که برای اولین بار اقدام شبکه بی اوت کیو عربستان مبنی بر پخش غیرقانونی جام ملت ها را محکوم نمود. با پخش غیرقانونی مسابقات توسط صدا و سیمای لبنان ،بیانیه سوم جهت جلوگیری هر چه زودتر این اقدام ، صادر شد.

در همه این بیانیه ها، بر رعایت حق شرکای تجاری و صاحبان حق پخش مسابقات تاکید بسیار شده و کنفدراسیون فوتبال آسیا حق قانونی خود در پیگیری این تخلف را محفوظ دانسته است. در ادامه این مجادله حالا فدراسیون فوتبال آسیا در کنار 5 کمیته و سازمان دیگر نسبت به این اقدامات عربستان سعودی واکنش نشان دادند تا به این ترتیب این جدال میان دو کشور، ابعاد تازه تری بگیرد.

 

پرده برداری چراغپور از تغییر شیوه تیم ملی در دوبازی آخر

جلال چراغپور کارشناس فوتبال ایران درباره تغییرات مکرر کی روش در خط دفاعی و به خصوص پست دفاع وسط عنوان کرد: «ایران مقابل پاس بلند و فرارهای طولانی، نقطه ضعفی ندارد. شاید گاهی یک نفر از دست مدافعان در برود، اما در بازی با عمان در مجموع از ٣٠ - ٣٥ پاس بلند، فقط یک فرار آن هم در دقیقه یک موفقیت‌آمیز بود. در نتیجه مدافعان ما روی پاس‌های بلند بسیار خوب عمل می‌کنند و مشکلی وجود ندارد.»

این کارشناس فوتبال صحبت هایش را اینگونه ادامه داد: «در مورد فرارهای مستقیم هم مدافعان ایران سرعت خوبی دارند و از این بابت نیز مشکلی ما را تهدید نمی‌کند. در نتیجه مقابل چین هم مشکلی نخواهیم داشت، چون این تیم هم می‌خواهد از فاصله زیاد و با پاس‌های بلند به سمت دروازه حمله کند، اما در مرحله نیمه نهایی مقابل ژاپن این نقطه ضعف ما دیده خواهد شد. شاید هم تا آن زمان این نقطه ضعف با تدابیر کادرفنی پوشش داده شود.»

چراغپور اعتقاد دارد که کی روش ایده نوینی برای خط دفاعی در ذهن دارد و می خواهد آن را در بازی های بعدی مورد استفاده قرار دهد. او گفت: «اگرچه سیستم بازی ما بازی با ٤ مدافع است اما کی‌روش می‌خواهد یک هسته مرکزی در خط دفاع ایجاد کند و مقابل عمان با میدان دادن به روزبه چشمی این موضوع را تمرین کرد. به عبارت بهتر تیم‌ملی در بازی‌های بعدی احتمالا با ٣ مدافع مرکزی بازی کند به طوری که چشمی را به عنوان هافبک عقب‌گیر بازی دهد و یک هسته مرکزی را با پورعلی‌گنجی، حسینی و چشمی درست کند. در این صورت دو دفاع چپ و راست تبدیل به مدافع - هافبک خواهند شد و احساسم این است کادرفنی تیم ملی به دنبال سیستم ١-٤-٥ برای مرحله نیمه نهایی است.»

 

‍ تمرین سبک تیم‌ملی فوتبال در چمن حیاط هتل!

بازیکنان تیم‌ملی فوتبال ایران، امروز صبح (چهارشنبه) در هتل محل اقامتش در امارات تمرین سبکی را برگزار کرد. در این تمرین که زیر نظر کادرفنی تیم‌ملی برگزار شد، بازیکنان تمرین سبکی همراه با توپ داشتند و سپس زیرنظر میک مک‌درموت، دستیار کارلوس کی‌روش، تمرینات بدنی و کششی در دستور کارشان قرار گرفت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: جام ملتها دزدی عربستان نقشه کی روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۱۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاوردهای کنفرانس اصفهان برای ایران

خبرگزاری مهر، گروه سیاست: نخستین «کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای» با همت انجمن هسته‌ای ایران و همکاری سازمان انرژی اتمی، از صبح روز ۱۷ اردیبهشت‌ آغاز به کار کرد و ۱۹ اردیبهشت به پایان راه خود رسید.

حضور۵۰ دانشمند از پنج قاره جهان و ۸۰ سخنران از دانشگاه‌های داخلی و خارجی در قالب ۱۶ میزگرد علمی و پنل‌های تخصصی، بخشی از اعتبار این کنفرانس بود که میزبانی آن را «هتل عباسی» اصفهان به عهده داشت.

در حاشیه روز اول برگزاری این کنفرانس، «محمد اسلامی» رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان با حضور در محل برگزاری این کنفرانس، از دستاوردهای هسته ای کشورمان بازدید به عمل آورد.

اسلامی پس از این بازدید، با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به استقبال خوب از کنفرانس با وجود فشارهای خارجی اظهار کرد: «هدف ما این است که این مقالات و دستاوردها تراز علم و فناوری ایران را به دنیا نشان بدهد. ما برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم، این فناوری‌ها را به سایر کشورها منتقل کنیم».

تاکید ایران و عربستان بر همکاری دو جانبه هسته‌ای

این کنفرانس چند مهمان ویژه هم داشت؛ یکی از این مهمانان «عبدالله بن سعود العنزی» سفیر عربستان سعودی در تهران بود. سفیر عربستان در تهران در حاشیه این کنفرانس دیداری با رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان داشت. او در این دیدار گفت: «ان‌شاء‌الله شاهد پیشرفت‌های بیشتر در حوزه همکاری‌های دوجانبه و در زمینه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای باشیم».

اسلامی هم در مقابل با اشاره به رویکرد عربستان در زمینه توسعه فناوری‌های نوین تصریح کرد: «عربستان رویکرد جدیدی را در پیش گرفته و به دنبال توسعه فناوری هسته‌ای است که ما آماده همکاری با کشورهای منطقه به‌ویژه عربستان هستیم».

اظهارنظر سفیر عربستان مبنی بر لزوم پیشرفت همکاری‌های ریاض با تهران در زمینه فعالیت های صلح آمیز هسته ای در شرایطی است که سعودی ها چند سالی می‌شود که در سودای هسته ای شدن به سر می برند. عربستان زیرساخت چندانی در حوزه اتمی ندارد و مشغول احداث یک رآکتور تحقیقاتی هسته‌ای کوچک در حومه ریاض است و به همین دلیل، به نظر می‌رسد نیم نگاهی به ظرفیت‌های گسترده ایران در حوزه هسته‌ای داشته باشد؛ موضوعی که می‌‍تواند با هدف امتیازگیری از طرف آمریکایی باشد.

«میدل ایست نیوز» چندی پیش با انتشار مطلبی در این‌باره نوشت: «اگر واشنگتن امیدوار است که روابط عربستان سعودی را با اسراییل عادی کند، باید به خواسته‌های ریاض برای همکاری هسته‌ای غیر نظامی تن بدهد – تحولی که می‌تواند به طور چشمگیری تصویر امنیت منطقه را تغییر دهد... اگرچه عربستان سعودی ممکن است در شرایط کنونی به توسعه هسته‌ای غیر نظامی پایبند باشد، اما با توجه‌ به تهدیدهایی که در منطقه حس می‌کند، ممکن است وسوسه شود که در آینده به سمت برنامه‌های هسته‌ای نظامی حرکت کند».

اسلامی و گروسی هر کدام چه گفتند؟

کنفرانس هسته‌ای اصفهان، مهمان ویژه دیگری هم داشت. «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که روز دوشنبه هفته جاری با استقبال «بهروز کمالوندی» وارد تهران شده بود، عصر همان روز وارد اصفهان شد و در یک ضیافت شام مشترک با اسلامی شرکت کرد.

روز گذشته(سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت) نشست خبری مشترک گروسی و اسلامی در هتل عباسی اصفهان برگزار شد. نحوه تحقق سازوکارهای نظارتی پادمانی و راستی آزمایی درباره اماکن ادعایی بر اساس بیانیه مشترک ایران و آژانس محور اصلی این نشست خبری بود که طرفین بر آن تاکید کردند.

پرونده دو مکان ادعایی بسته شد

اسلامی در این نشست توافق مشترک مارس را مبنای تعامل ایران و آژانس دانست و گفت: «ما در این مذاکرات پیشرفت بیانیه مارس را به عنوان خط مبنای مثبت ارزیابی کردیم... با مروری که بر بیانیه مشترک داشتیم این امیدواری ایجاد شد که این خط مبنا را ادامه دهیم». رییس سازمان انرژی اتمی در بخش دیگری از اظهارات خود درباره حل و فصل موضوع مکان های ادعایی نیز گفت: «موضوع مهم بحث دو مکان باقی‌مانده است و خوشبختانه دو مکان بسته شده و موضوع ناترازی مواد نیز بسته شده است و دو مکان از چهار مکان باقی‌مانده است».

اسلامی درباره بخش دوم و سوم موضوعات مورد بحث با گروسی نیز گفت: «بخش دوم مرتبط با وضعیت موجود است که در چارچوب پادمان و ان‌پی‌تی و ملاحظاتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد، برای کاستی‌ها و انتظاراتی که وجود دارد اقداماتی متقابل و هماهنگ را انجام بدهیم... بخش سوم گام‌های آینده و انتظارات متقابل و نقشی که مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد، است که می‌تواند برای برداشتن موانعی که عمدتا سیاسی است، تاثیرگذار باشد».

برای راستی‌آزمایی نیازمند تلاش دو جانبه هستیم

گروسی نیز در این نشست با بیان اینکه قرار نیست سند رسمی جدیدی منتشر کنیم و مبنای ما بیانیه مارچ (اسفند) است و روی گام‌های عملیاتی آن بابت برنامه مشترک توافق کردیم گفت: «ما سال گذشته بر صدور بیانیه‌ای که تاکنون ادامه دارد، توافق کردیم تا مسیر آینده را ترسیم کنیم؛ آن توافق، سند مهمی بود که به سطح همکاری ایران و آژانس در حوزه نظارتی و پادمانی اشاره دارد؛ برای حل و فصل موارد باقی‌مانده و راستی‌آزمایی نیازمند تلاش دو طرف است».

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی افزود: «این گام‌ها در طی یک سال گذشته برداشته شده و با وجود کاستی‌ها و پستی و بلندی‌هایی که وجود داشته، ما توافق کردیم این سند ادامه پیدا کند و این سند پابرجا است و بر اساس بندهای آن نیاز است گام‌های عملیاتی برداریم؛ من به ایران پیشنهاد برداشتن مجموعه‌ای ازگام‌های عملیاتی که مسیر ما را به جلو مشخص می‌کند، دادم و هم‌اکنون تیم‌های طرفین در نشست‌های گوناگون برای تعریف این عناصر گام‌های عملیاتی هستند».

گروسی در بخشی از این نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آژانس برای کاهش القائات رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته ای ایران چه اقداماتی صورت میدهد مدعی شد: «ما به بازیگران خارجی توجه نداریم و مخاطب ما ایران و نقش آن در امنیت و صلح منطقه‌ای و بین المللی است؛ با ایران همکاری می‌کنیم تا هر شک و شبهه‌ای برطرف شود؛ ما از این آگاه هستیم و در مسیر درستی با ایران حرکت خواهیم کرد».

درباره بیانیه مشترک ایران و آژانس

اما بیانیه مارس که اسلامی و گروسی روی آن تاکید داشتند، واجد چه بندهایی است. در پایان سفر ۲ روزه گروسی به ایران در اسفند ۱۴۰۱، بیانیه‌ای مشترک میان سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صادر و در بخشی از آن بر استمرار تعامل‌ها با «رعایت کامل صلاحیت‌های آژانس و حقوق و تعهدات ایران بر اساس موافقت‌نامه های جامع پادمانی» تاکید شد. در بخش دیگری از این بیانیه چنین آمد: «ایران به صورت داوطلبانه به آژانس اجازه می‌دهد تا چنانچه مقتضی باشد فعالیت‌های راستی آزمایی و نظارت بیشتر را اجرا کند».

در بخش دیگری از این بیانیه مشترک، با اشاره به سه مکان ادعایی آژانس یعنی ورامین، مریوان و تورقوزآباد نیز تصریح شد: «در خصوص مسایل پادمانی باقی‌مانده مربوط به سه مکان، ایران آمادگی خود را برای ادامه همکاری و ارایه اطلاعات و دسترسی بیشتر به منظور رسیدگی به مسائل پادمانی باقی‌مانده اعلام کرد».

گفتنی است؛ اندکی قبل از صدور این بیانیه مشترک، پرونده اختلاف بر سر سایت «جابرابن حیان کرج» در ایستگاه آخر قرار گرفته بود و کمتر از ۳ ماه بعد از این بیانیه یعنی در خرداد ماه سال ۱۴۰۲ نیز پرونده سایت «مریوان» بسته شد تا شمار موضوعات بر سر مکان‌های مورد ادعا از ۴ پرونده به ۲ پرونده ادعایی مرتبط با کشف ذرات اورانیوم غنی‌شده در «تورقوزآباد» و «ورامین» کاهش پیدا کند.

گروسی شامگاه سه شنبه ۱۸ اردیبهشت، پس از بازگشت از ایران در فرودگاه وین به خبرنگاران گفت: «همکاری با ایران کاملاً رضایت بخش نیست».

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی همچنین بدون اشاره به خروج آمریکا از توافق برجام در سال ۲۰۱۸ و انفعال آشکار سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه در قبال تعهدات مصرح خود در این توافق، تنها از ایران خواست تا برای رفع نگرانی‌های ادعایی در مورد برنامه هسته‌ای‌، تدابیر ملموس اتخاذ کند.

رهاوردهای ایران از کنفرانس اصفهان

نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای که در اصفهان برگزار شد، رهاوردها و رهیافت‌های خوبی برای کشورمان به دنبال داشت. یکی از این رهاوردها، نمایش ایران به عنوان کشوری مقتدر و صاحب توان علمی در حوزه هسته‌ای بود که نشان داد بالقوه می‌تواند به سایر کشورهای خواهان فناوری هسته‌ای، کمک کند؛ نمونه عربستان که در سطور قبل به آن اشاره شد، شاید مهم ترین مورد باشد.

اما دومین رهاورد کنفرانس اصفهان این بود که بار دیگر نشان داد فناوری هسته‌ای در نگاه ایران، صرفا جنبه علمی و تحقیقاتی دارد و برخلاف القائات غلط دولت‌های متخاصم، واجد وجوه نظامی و تسلیحاتی نیست.

اما سومین نتیجه‌ای که می‌توان -به خصوص به خاطر حضور گروسی- از کنفرانس اصفهان گرفت، این است که ایران در زمینه فعالیت‌های هسته‌ای، شفافیت را سرلوحه دارد و برخلاف طرف غربی و نهاد آژانس، به هیچ وجه متکی بر سیاسی‌کاری نیست.

کد خبر 6100705

دیگر خبرها

  • رهاوردهای کنفرانس اصفهان برای ایران
  • تحلیل و پخش موسیقی ایرانی رویکرد برنامه «نیستان»
  • جای خالی یک سریال ایرانی درباره حسن صباح 
  • واکنش جنجالی چیلاورت به مرگ منوتی: ما میمون‌ها هنوز زنده‌ایم و به بچه‌ها مواد نمی‌دهیم!
  • سنگ تمام زاکانی برای چینی‌ها؛ بنرهای جنجالی شهرداری تهران برای مقایسه خودروی داخلی با چینی/ عکس
  • ببینید | ادعای کارشناس صداوسیما و شوکه شدن مجری روی آنتن زنده: دزدی‌های کلانی وجود دارد که رسیدگی نمی‌شود!
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • اخراج سروش رفیعی مقابل نساجی درست بود؟
  • ادعای مضحک مجری بی بی سی درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی در پخش زنده | واکنش کارشناس برنامه را ببینید | ویدئو
  • حسن صباح جزو مقدسات نیست/ ممنوعیت تماشای سریال "حشاشین" موجه نیست